Tasty tables of Antwerp

...


Nederlands | 28-02-2025 | 196 pagina's

9789493407237

Paperback / softback


€ 14,95

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Let op: enkel afhalen in de winkel mogelijk!

   Betaling kan online of in de winkel




Tekst achterflap

De eerste editie van TBLS bundelt een collectie van typische" bistronomie" restaurants gelegen in de provincie Antwerpen. De lezer ontdekt niet alleen wat elk adres uniek maakt, maar krijgt ook een kijkje in de persoonlijkheid en passie van de mensen achter de zaak.

Met TBLS by Bistronomie brengen we topgastronomie toegankelijker voor een breder publiek. Dit biedt fijnproevers de kans om in Antwerpen en omstreken te genieten van een culinaire restaurantbeleving, zonder de formele setting van een sterrenrestaurant

Bistronomie is een culinaire stroming die de verfijning van gastronomische keukens combineert met de ontspannen sfeer van een bistro. Het ontstond in Frankrijk als een reactie op de formele fine dining en richt zich op hoogwaardige gerechten zonder stijve etiquette of hoge prijzen. Chefs gebruiken seizoensgebonden, lokale ingrediënten en hanteren creatieve, ambachtelijke kooktechnieken. De focus ligt op pure smaken, verrassende combinaties en een toegankelijke beleving.

Beschrijving

De eerste editie van TBLS bundelt een collectie van typische" bistronomie" restaurants gelegen in de provincie Antwerpen. De lezer ontdekt niet alleen wat elk adres uniek maakt, maar krijgt ook een kijkje in de persoonlijkheid en passie van de mensen achter de zaak.

Met TBLS by Bistronomie brengen we topgastronomie toegankelijker voor een breder publiek. Dit biedt fijnproevers de kans om in Antwerpen en omstreken te genieten van een culinaire restaurantbeleving, zonder de formele setting van een sterrenrestaurant

Bistronomie is een culinaire stroming die de verfijning van gastronomische keukens combineert met de ontspannen sfeer van een bistro. Het ontstond in Frankrijk als een reactie op de formele fine dining en richt zich op hoogwaardige gerechten zonder stijve etiquette of hoge prijzen. Chefs gebruiken seizoensgebonden, lokale ingrediënten en hanteren creatieve, ambachtelijke kooktechnieken. De focus ligt op pure smaken, verrassende combinaties en een toegankelijke beleving.

Details

EAN :9789493407237
Auteur: 
Uitgever :Pelckmans Uitgevers
Publicatie datum :  28-02-2025
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Gewicht :648 gr
Status :Bestelbaar
Aantal pagina's :196