EAN:  9789493312081
Publicatiedatum:   25-11-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  218

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

Bomen zijn onmisbaar voor een hoge kwaliteit van de leefomgeving. Dit boek behandelt alle fasen van boomaanleg en onderhoud in bebouwd gebied en is daardoor een unieke uitgave in de branche.

"Het boek 'Bomenwerk, Kosten en techniek' behandelt alle fasen van boomaanleg en onderhoud in bebouwd gebied en is een unieke uitgave in de branche, mede tot stand gekomen door informatiebronnen uit de praktijk. Het unieke aan deze uitgave is de aandacht die besteed wordt aan kosteninformatie. Daarnaast is de bijbehorende technische informatie erg praktisch beschreven. De vele illustraties en foto's maken het boek boeiend, goed leesbaar en verduidelijken de teksten.

Uit de praktijk is gebleken dat de behoefte aan meer inzicht in de kosten erg groot is. deze informatie is daarom ook goed te gebruiken in calculaties en/of ramingen om een gedegen financieel plaatje neer te leggen. De uitgave is - naast 'groengenoten' = zeer geschikt voor stedenbouwkundigen, bouwarchitecten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en facilitaire diensten die groen beheren.

Jaarlijks worden de prijzen geactualiseerd en wordt de informatie uitgebreid met nieuwe gegevens uit de markt. De redactie houdt zich dan ook aanbevolen voor nieuwe ideeën en voorstellen over informatie waar de branche behoefte aan heeft."

Bouwkosten.nl BV presenteert: Bomenwerk, kosten en techniek 2023. Bomen zijn onmisbaar voor een hoge kwaliteit van de leefomgeving. Dat bewustzijn leeft steeds sterker, zowel onder bewoners als gemeenten en bedrijven. Bomen brengen de natuur dichtbij en vangen fijnstof op. Doordat ze zo oud en groot kunnen worden, dwingen ze ook respect en bewondering af. Het streven om bomen te beschermen en de kans te geven om oud te worden, wint terrein. Maar om gezond en mooi oud te worden heeft een stadsboom verzorging nodig, die alleen specialisten kunnen geven. Deze kleurenuitgave behandelt alle fasen van boomaanleg en onderhoud in bebouwd gebied en is daardoor een unieke uitgave in de branche. Zie de inhoudsopgave en/of de inkijktekst voor meer informatie.

  EAN: 9789493312081
  Auteur: 
  Uitgever: Bouwkosten.nl B.V.
  Publicatiedatum:   25-11-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 240 mm
  Breedte: 170 mm
  Dikte: 11 mm
  Gewicht: 467 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 218