EAN:  9789493312067
Publicatiedatum:   21-11-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  320

  Bestelbaar

Het boekje Gebouwschade bevat veel voorkomende schades en gebreken aan gebouwen en omliggend terrein en betreffen bouwkundige elementen, installaties en terreinonderdelen.

Het boekje Gebouwschade bevat veel voorkomende schades en gebreken aan gebouwen en omliggend terrein en betreffen bouwkundige elementen, installaties en terreinonderdelen. Een schadebeeld bevat een foto, een korte omschrijving en reparatievoorstellen met kostenindicatie.

SERIE
De serie 'Taxatieboekjes' biedt gemakkelijk hanteerbare kostengegevens, waarmee snel en betrouwbaar de (her)bouwkosten van gebouwen en de herstelkosten van gebouwschades kan worden bepaald.

De serie 'Taxatieboekjes' bestaat uit
* (Her)bouwkosten woningen;
* (Her)bouwkosten bedrijfspanden;
* (Her)bouwkosten agrarische gebouwen;
* Gebouwschade.

ONLINE APPLICATIE
Met een abonnement op de internetapplicatie [Taxaromonline] haalt u de meest complete databank van kostengegevens in huis. Meer dan 500 referentieprojecten die maandelijks worden bijgewerkt, helpen u tot een snelle en betrouwbare berekening van (her)bouwwaardes of schades te komen. Een project kan uit meerdere projectdelen (bouwgrond, gebouwen, inrichtingen agrarische gebouwen en schadegevallen) bestaan. Per projectdeel maakt u een eigen gebouw- of inrichtingsvariant aan door en referentieobject te kiezen waarvan u de afmetingen, aantallen, vormfactoren en samenstelling kunt aanpassen aan uw situatie.
Mail naar bouwkosten@igg.nl voor meer informatie.

  EAN: 9789493312067
  Auteur: 
  Uitgever: Bouwkosten.nl B.V.
  Publicatiedatum:   21-11-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 212 mm
  Breedte: 107 mm
  Dikte: 22 mm
  Gewicht: 454 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 320
  Reeks:   Taxatieboekje