In 10 stappen een rijker en verbonden seksleven

Vergroot je seksuele intelligentie en vrij op een manier die je nog niet eerder kende

EAN:  9789493277410
Publicatiedatum:   13-09-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands

  Bestelbaar

Wil jij dat jouw seksleven een ultieme uiting van liefde is, maar heb je weleens het gevoel dat de lust overheerst? Ben je nieuwgierig of heb je het verlangen naar iets anders of naar meer, maar weet je niet hoe of wat? Wil jij met een andere kijk nieuwe dingen ontdekken en je seksleven een impuls geven? In dit boek ontdek je dat seksualiteit iets magisch is en een belangrijke bron van plezier en geluk kan zijn.

Davinia leert je hoe je een seksueel vrijer en blijer mens wordt, door vanuit verbinding met je hart seks te beleven. De 10 stappen in dit boek helpen je om je seksuele intelligentie te vergroten en meer verdiepende en verbonden seksualiteit te ervaren. Hierbij maakt het niet uit of je een vaste relatie hebt en samen verder wilt groeien, of dat je jezelf persoonlijk wilt ontwikkelen.

De oefeningen, voorbeelden en tips in dit boek zorgen ervoor dat jij je erkend voelt in de vragen waarmee jij rondloopt. Ze zetten je aan tot verandering, zodat je ervaart dat jij alle tools in handen hebt om jouw seksleven te verrijken en je intieme liefdesleven naar ongekende hoogtes te brengen.

Davinia Heuft is seksuologisch coach en trainer. Ze heeft een fascinatie voor liefde, intimiteit en seksualiteit. Davinia heeft al veel vrouwen, stellen en groepen begeleid vanuit respect, duidelijkheid, toewijding en liefde. Het is haar missie om fijne, ‘gezonde’ en verbonden seksualiteit onder de aandacht te brengen. Zelfs als het gaat om negatieve seksuele ervaringen.

  EAN: 9789493277410
  Auteur: 
  Uitgever: eBookPoint/Expertboek
  Publicatiedatum:   13-09-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 210 mm
  Breedte: 149 mm
  Dikte: 12 mm
  Gewicht: 246 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Reeks:   In 10 stappen