Het gerecht

Pieter-Jan Lint


Nederlands | 06-09-2024 | 351 pagina's

9789490028916

Hardback


€ 34,95

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Let op: enkel afhalen in de winkel mogelijk!

   Betaling kan online of in de winkel




Korte beschrijving/Annotatie

Met Het Gerecht Plantaardig gaan de auteurs Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc een stap verder dan zijn voorganger De Basis Plantaardig. Alle basiskennis wordt in dit boekje toegepast tot volwaardige bereidingen.

De stap naar meer plantaardig is eenvoudiger dan je denkt.

Tekst achterflap

Met Het Gerecht Plantaardig gaan we een stap verder dan zijn voorganger De Basis Plantaardig. Alle basiskennis wordt in dit boekje toegepast tot volwaardige bereidingen.

We tonen uitgebreid welke ingrediënten je nodig hebt in je voorraadkast en in je ijslast om te starten met haalbare plantaardige gerechten om dagelijks klaar te maken.

Je leert hartig broodbeleg maken. Er wordt veel aandacht besteed aan allerlei salades, groente bereidingen, pasta, tofu- en rijstgerechten. Dé klassiekers waaronder de hamburger, vol-au-vent (koninginnenhapje) en balletjes in tomatensaus krijgen een versie zonder vlees. Het boekje is zodanig opgebouwd dat je meerdere combinaties van gerechten kan maken.

De auteurs Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc ontmoetten elkaar in 2019. Na vele gesprekken bleek dat zij dezelfde visie delen over de noodzakelijke evolutie van ons huidige voedingspatroon. In 2023 publiceerden zij het boek De Basis Plantaardig.
Voor dit tweede boek Het Gerecht Plantaardig gaan ze een stap verder en brengen zij wederom hun expertise samen. Alle beschrijvingen en recepten worden op een eenvoudige manier verklaard door vegan chef Pieter-Jan Lint en geïllustreerd door culinair fotograaf Tony Le Duc.

De stap naar meer plantaardig is eenvoudiger dan je denkt.

Beschrijving

Met Het Gerecht Plantaardig gaan we een stap verder dan zijn voorganger De Basis Plantaardig. Alle basiskennis wordt in dit boekje toegepast tot volwaardige bereidingen.

We tonen uitgebreid welke ingrediënten je nodig hebt in je voorraadkast en in je ijslast om te starten met haalbare plantaardige gerechten om dagelijks klaar te maken.

Je leert hartig broodbeleg maken. Er wordt veel aandacht besteed aan allerlei salades, groente bereidingen, pasta, tofu- en rijstgerechten. Dé klassiekers waaronder de hamburger, vol-au-vent (koninginnenhapje) en balletjes in tomatensaus krijgen een versie zonder vlees. Het boekje is zodanig opgebouwd dat je meerdere combinaties van gerechten kan maken.

De auteurs Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc ontmoetten elkaar in 2019. Na vele gesprekken bleek dat zij dezelfde visie delen over de noodzakelijke evolutie van ons huidige voedingspatroon. In 2023 publiceerden zij het boek De Basis Plantaardig.
Voor dit tweede boek Het Gerecht Plantaardig gaan ze een stap verder en brengen zij wederom hun expertise samen. Alle beschrijvingen en recepten worden op een eenvoudige manier verklaard door vegan chef Pieter-Jan Lint en geïllustreerd door culinair fotograaf Tony Le Duc.

De stap naar meer plantaardig is eenvoudiger dan je denkt.

Slogan/Promotie

Het Gerecht Plantaardig is het tweede boek, na De Basis Plantaardig, van vegan chef Pieter-Jan Lint en culinair fotograaf Tony Le Duc.

Met Het Gerecht Plantaardig gaan ze een stap verder dan zijn voorganger De Basis Plantaardig. Alle basiskennis wordt in dit boekje toegepast tot volwaardige bereidingen.

De stap naar meer plantaardig is eenvoudiger dan je denkt.

Details

EAN :9789490028916
Auteur: 
Uitgever :Minestrone
Publicatie datum :  06-09-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :169 mm
Breedte :128 mm
Dikte :29 mm
Gewicht :428 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :351
Keywords :  veganistische gerechten