Hete kolen compleet

Jeroen Hazebroek-Leonard Elenbaas


Nederlands | 16-04-2024 | 352 pagina's

9789464043099

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 36,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Let op: enkel afhalen in de winkel mogelijk!

   Betaling kan online of in de winkel




Tekst achterflap

Hét standaardwerk voor de kamado-liefhebber: meer dan 40.000 exemplaren verkocht
In deze hernieuwde uitgave van de barbecueklassieker Hete kolen compleet vind je de nieuwste modellen, up-to-date uitleg over alle technieken plus natuurlijk de beste recepten voor de kamado. Gerechten met vlees, maar ook met groenten en zelfs zoete desserts. Een must-have voor beginnende én ervaren kamado-chefs!

- Hernieuwde uitgave met de nieuwste modellen, technieken en accessoires
- ca. 30 nieuwe recepten (ook vegetarisch!)

Het koken en grillen op een kamado - een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo - is voor veel mensen inmiddels dé manier om te barbecueën of beter gezegd: buiten te koken. Dankzij de techniek van de kamado kan dat namelijk het hele jaar door, ongeacht het weer. Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas weten alles over deze veelzijdige bbq: ze schreven meerdere boeken over de kamado's en verkochten meer dan 40.000 exemplaren van Hete kolen compleet.

Beschrijving

Hét standaardwerk voor de kamado-liefhebber: meer dan 40.000 exemplaren verkocht
In deze hernieuwde uitgave van de barbecueklassieker Hete kolen compleet vind je de nieuwste modellen, up-to-date uitleg over alle technieken plus natuurlijk de beste recepten voor de kamado. Gerechten met vlees, maar ook met groenten en zelfs zoete desserts. Een must-have voor beginnende én ervaren kamado-chefs!

- Hernieuwde uitgave met de nieuwste modellen, technieken en accessoires
- ca. 30 nieuwe recepten (ook vegetarisch!)

Het koken en grillen op een kamado - een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo - is voor veel mensen inmiddels dé manier om te barbecueën of beter gezegd: buiten te koken. Dankzij de techniek van de kamado kan dat namelijk het hele jaar door, ongeacht het weer. Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas weten alles over deze veelzijdige bbq: ze schreven meerdere boeken over de kamado's en verkochten meer dan 40.000 exemplaren van Hete kolen compleet.

Details

EAN :9789464043099
Auteur: 
Uitgever :Park Uitgevers
Publicatie datum :  16-04-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :276 mm
Breedte :223 mm
Dikte :36 mm
Gewicht :1535 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :352
Keywords :  ovengerechten;grillgerechten