EAN:  9789464018158
Publicatiedatum:   17-08-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  240

  Bestelbaar

Na hun bewogen voorjaarsvakantie op Tenerife, blijft Emma de zomer voor haar zestiende verjaardag gewoon thuis. Haar vader is namelijk voor de eerste keer uitgenodigd op de boekenbeurs en daar is hij behoorlijk zenuwachtig voor. Wanneer blijkt dat een oude bekende uit Tenerife, de Amerikaanse auteur Mary Evangelatos, ook een bezoek aan Antwerpen plant, verliest Emma’s vader al snel helemaal de pedalen.

Van een vader en bekroond auteur zou je verwachten dat die met de nodige nuchterheid in het leven staat. Niet dus. Terwijl Emma samen met haar beste vriendin Amira een zomer dicht bij huis beleeft, lijkt haar vader zichzelf aan een steeds genantere verjongingskuur te onderwerpen. Serieus: wie is hier nu de puber?

Kun je een leeftijdsverschil van pakweg dertig jaar zomaar overbruggen? Hoe slaag je er als bijna-zestienjarige in om niet constant beschaamd te zijn over de dingen die je vader doet en zegt? Hoe ga je om met een vader die soms meer op een puber lijkt dan jij zelf? Rijdt een tram altijd op wielen? En waar eet je de beste friet? Vragen genoeg voor een derde doldwaas, hilarisch avontuur.

  EAN: 9789464018158
  Auteur: 
  Uitgever: Pelckmans
  Publicatiedatum:   17-08-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 1400 mm
  Breedte: 2150 mm
  Gewicht: 355 gr
  Voorraad: Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 240