Oost west saus best
Hanne Lemmens
Nederlands | 29-04-2025 | 144 pagina's
9789463838252
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 22,00
Let op: enkel afhalen in de winkel mogelijk!
Betaling kan online of in de winkel
Tekst achterflap
De saus kruipt waar ze niet gaan kan: dit is dan ook het vervolg op Saus is de beste saus. Geen zorgen, je moet het eerste boek niet gelezen hebben om mee te zijn. Hier zijn opnieuw een dertigtal dips, dressings en stevige sauzen vanuit enkele uithoeken van de wereld of gewoon van thuis. Waar dat ook moge zijn: het smaakt in de verte naar citroen, knoflook of boter.
Saus jezelf opnieuw te pletter – soms tot driemaal toe – met een huisgemaakte ketchup of Mexicaanse quesabirriataco’s, een Koreaanse marinade of een risotto con funghi, een opgeklopte beurre noisette op een baguette of de decadente laagjes in de vanillepudding-chocomousse van bompa Genk.
Toch een crunch nodig? Strooi crispy chili-olie op zowat alles of knijp een citroen uit over je verse garnaalkroketten. Dubbele dip? Vermaak je kostelijk met een amuse-burrata met pesto of pêche. Wat warmer? Sop een stokbroodje met rouille in je Provençaalse bouillabaisse. En in dit boek komt zowaar een YOLO BOLO aan pot.
Maar allereerst een frisse frambozenvinaigrette voor wanneer de wereld je oester is!
Beschrijving
De saus kruipt waar ze niet gaan kan: dit is dan ook het vervolg op Saus is de beste saus. Geen zorgen, je moet het eerste boek niet gelezen hebben om mee te zijn. Hier zijn opnieuw een dertigtal dips, dressings en stevige sauzen vanuit enkele uithoeken van de wereld of gewoon van thuis. Waar dat ook moge zijn: het smaakt in de verte naar citroen, knoflook of boter.
Saus jezelf opnieuw te pletter – soms tot driemaal toe – met een huisgemaakte ketchup of Mexicaanse quesabirriataco’s, een Koreaanse marinade of een risotto con funghi, een opgeklopte beurre noisette op een baguette of de decadente laagjes in de vanillepudding-chocomousse van bompa Genk.
Toch een crunch nodig? Strooi crispy chili-olie op zowat alles of knijp een citroen uit over je verse garnaalkroketten. Dubbele dip? Vermaak je kostelijk met een amuse-burrata met pesto of pêche. Wat warmer? Sop een stokbroodje met rouille in je Provençaalse bouillabaisse. En in dit boek komt zowaar een YOLO BOLO aan pot.
Maar allereerst een frisse frambozenvinaigrette voor wanneer de wereld je oester is!
Details
EAN : | 9789463838252 |
Uitgever : | Pelckmans Uitgevers |
Publicatie datum : | 29-04-2025 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 215 mm |
Breedte : | 140 mm |
Gewicht : | 410 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 144 |