Fucking horny

hete verhalen zoals je ze pas een keer eerder las

EAN:  9789463493772
Publicatiedatum:   17-10-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  248

  Bestelbaar

Beschouw dit boek als een ode aan wat seks allemaal is en kan zijn, en als een pleidooi om er schaamteloos van te genieten.

Het succes van de in 2021 verschenen seksverhalenbundel 'Damn horny' bewees het: de wereld is klaar voor loeihete erotische (queer) verhalen geschreven door verschillende mensen, vanuit verschillende perspectieven. Want het standaard mainstream pornobeeld, dat kennen we nu wel. Je weet wel: gespierde man met grote pik pentreert kreunende, slanke, gladgeschoren vrouw (met grote tetten). Helemaal leuk als je hier lekker op gaat, we gunnen je de wereld, maar er is meer en dáár willen we graag over lezen.'

Nu dus dit vervolg. 'Fucking horny' is er voor iedereen die – net als wij – op zoek is naar (nog) meer knettergeile seksverhalen ver weg van de male gaze. Verwacht spank sessies, geblinddoekte avonturen, saunaseks en soloseks, Doms en subs, zombies (Huh? Jazeker) en veel toys.
>br>
Met verhalen van Daan Borrel, Heleen Debruyne, Bappie Kortram, Malou Holshuijsen, Sharmila Vooren, Monique van Loon, Tijn de Jong, Ayla Çekin Satijn en anderen.

  EAN: 9789463493772
  Uitgever: Blossom Books
  Publicatiedatum:   17-10-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 211 mm
  Breedte: 136 mm
  Dikte: 22 mm
  Gewicht: 324 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 248
  Trefwoorden:   Erotische literatuur;Verhalen