Van graan tot brood
Sarah Ridley
Nederlands | 18-09-2020 | 23 pagina's
9789463416917
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 16,95
Let op: enkel afhalen in de winkel mogelijk!
Betaling kan online of in de winkel
Tekst achterflap
Er zijn heel veel soorten brood …
maar waar komt brood eigenlijk vandaan?
Dat lees je in dit boek.
Je leest hoe tarwe groeit, hoe meel gemaakt wordt van
tarwekorrels en hoe brood gebakken wordt met meel.
Je ontdekt ook waarom bruinbrood zo gezond is!
Beschrijving
Er zijn heel veel soorten brood …
maar waar komt brood eigenlijk vandaan?
Dat lees je in dit boek.
Je leest hoe tarwe groeit, hoe meel gemaakt wordt van
tarwekorrels en hoe brood gebakken wordt met meel.
Je ontdekt ook waarom bruinbrood zo gezond is!
Details
EAN : | 9789463416917 |
Uitgever : | Schoolsupport Uitgeverij |
Publicatie datum : | 18-09-2020 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 23 |
Reeks : | Weet jij wat je eet? |