Pasta Masterclass
Mateo Zielonka
Nederlands | 14-11-2025 | 256 pagina's
9789461433497
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 29,95
Nog niet beschikbaar, beschikbaar op 14/11/2025
Let op: enkel afhalen in de winkel mogelijk!
Betaling kan online of in de winkel
Tekst achterflap
Hét handboek voor de pastaliefhebber
Met Pasta Masterclass bekwaam je je in het maken van
pasta: van diverse deegsoorten zoals klassiek pastadeeg,
glutenvrij pastadeeg, gekleurd deeg en deeg op basis
van kastanjemeel tot en met vegan semolinadeeg.
Met de stap-voor-stapinstructies in woord en beeld
krijg je het maken van bijvoorbeeld tweekleurenpasta
en diverse pastavormen echt onder de knie: met én
zonder pastamachine.
Draai je hand niet om voor orecchiette die je vervolgens
serveert met een saus van raapsteeltjes of
maak eens rigatoni (met saus Amatriciana). Gevuld
pastadeeg moeilijk? Met de duidelijke instructies lukt
het je echt om ravioli met eidooier en ricotta te maken
-zonder dat het uit elkaar valt in de pan. Of maak
anolini met een vulling van mortadella en dragon,
gegaard en opgediend in een krachtige bouillon.
Met veel aandacht voor het juiste keukenequipment
zoals het werken met de pastamachine of de pasta
extruder, de bicicletta- en chitarra-pastasnijder, de
corzettistempel & meer. Met Pasta Masterclass krijg je
niet alleen het maken van perfect pastadeeg onder de
knie maar leer je ook 38 pastasoorten maken: van het
bekende zoals tagliatelle tot en met het meer bewerkelijke
mezzelune.
Beschrijving
Hét handboek voor de pastaliefhebber
Met Pasta Masterclass bekwaam je je in het maken van
pasta: van diverse deegsoorten zoals klassiek pastadeeg,
glutenvrij pastadeeg, gekleurd deeg en deeg op basis
van kastanjemeel tot en met vegan semolinadeeg.
Met de stap-voor-stapinstructies in woord en beeld
krijg je het maken van bijvoorbeeld tweekleurenpasta
en diverse pastavormen echt onder de knie: met én
zonder pastamachine.
Draai je hand niet om voor orecchiette die je vervolgens
serveert met een saus van raapsteeltjes of
maak eens rigatoni (met saus Amatriciana). Gevuld
pastadeeg moeilijk? Met de duidelijke instructies lukt
het je echt om ravioli met eidooier en ricotta te maken
-zonder dat het uit elkaar valt in de pan. Of maak
anolini met een vulling van mortadella en dragon,
gegaard en opgediend in een krachtige bouillon.
Met veel aandacht voor het juiste keukenequipment
zoals het werken met de pastamachine of de pasta
extruder, de bicicletta- en chitarra-pastasnijder, de
corzettistempel & meer. Met Pasta Masterclass krijg je
niet alleen het maken van perfect pastadeeg onder de
knie maar leer je ook 38 pastasoorten maken: van het
bekende zoals tagliatelle tot en met het meer bewerkelijke
mezzelune.
Details
| EAN : | 9789461433497 |
| Uitgever : | Good Cook Publishing |
| Publicatie datum : | 14-11-2025 |
| Uitvoering : | Hardback |
| Taal/Talen : | Nederlands |
| Status : | Nog niet beschikbaar |
| Aantal pagina's : | 256 |