Vegan pasta

Brianna Claxton


Nederlands | 15-02-2023 | 208 pagina's

9789461432902

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,50

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Let op: enkel afhalen in de winkel mogelijk!

   Betaling kan online of in de winkel




Tekst achterflap

Mangiamo vegan pasta!

Pasta carbonara zonder spek, linguine puttanesca
zonder ansjovis en bolognesesaus zonder gehakt?
Vegan Pasta geeft recepten waarbij de smaak en
texturen absoluut recht overeind blijven staan en je
geen idee hebt dat je bordje pasta veganistisch is. Of
je nu af en toe plantaardig wilt eten of helemaal geen
dierlijke producten meer eet.

Brianna Claxton is opgegroeid in de keuken van haar
Italiaanse oma en leerde van haar de fijne kneepjes
van het vak: van verse ravioli maken tot en met
rijke sauzen en meer. Het is haar overtuiging dat
de smaken die dierlijke producten geven aan een
gerecht ook op een andere manier te bereiken zijn.
Met Vegan Pasta leer je ‘ricotta’ maken op basis van
tofu, gehakt op basis van soja en room op basis van
rauwe cashewnoten.

Van penne arrabbiata met ‘Parmezaanse kaas’,
linguine met ‘pancetta’ & doperwten en rigatoni met
geroosterde venkel & ‘worst’. Van pasta met saus tot
en met gevulde pasta’s en pasta uit de oven. Daarnaast
geeft Vegan Pasta recepten voor diverse Italiaanse
broden, bijgerechten als de salade caprese, ‘mozzarella’
fritta en ‘kip’ Milanese. Trakteer jezelf, familie
of vrienden op een heerlijke vegan pasta-avond.

Beschrijving

Mangiamo vegan pasta!

Pasta carbonara zonder spek, linguine puttanesca
zonder ansjovis en bolognesesaus zonder gehakt?
Vegan Pasta geeft recepten waarbij de smaak en
texturen absoluut recht overeind blijven staan en je
geen idee hebt dat je bordje pasta veganistisch is. Of
je nu af en toe plantaardig wilt eten of helemaal geen
dierlijke producten meer eet.

Brianna Claxton is opgegroeid in de keuken van haar
Italiaanse oma en leerde van haar de fijne kneepjes
van het vak: van verse ravioli maken tot en met
rijke sauzen en meer. Het is haar overtuiging dat
de smaken die dierlijke producten geven aan een
gerecht ook op een andere manier te bereiken zijn.
Met Vegan Pasta leer je ‘ricotta’ maken op basis van
tofu, gehakt op basis van soja en room op basis van
rauwe cashewnoten.

Van penne arrabbiata met ‘Parmezaanse kaas’,
linguine met ‘pancetta’ & doperwten en rigatoni met
geroosterde venkel & ‘worst’. Van pasta met saus tot
en met gevulde pasta’s en pasta uit de oven. Daarnaast
geeft Vegan Pasta recepten voor diverse Italiaanse
broden, bijgerechten als de salade caprese, ‘mozzarella’
fritta en ‘kip’ Milanese. Trakteer jezelf, familie
of vrienden op een heerlijke vegan pasta-avond.

Details

EAN :9789461432902
Auteur: 
Uitgever :Good Cook Publishing
Publicatie datum :  15-02-2023
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :241 mm
Breedte :196 mm
Dikte :20 mm
Gewicht :768 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :208
Keywords :  veganistische gerechten;gerechten;italië