Het plezier van écht goed koken
Alice Zaslavsky
Nederlands | 10-01-2023 | 320 pagina's
9789461432841
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 9,95
Let op: enkel afhalen in de winkel mogelijk!
Betaling kan online of in de winkel
Tekst achterflap
                                    Alice Zaslvasky: de nieuwe sensatie in kookboekenland
 Met Een ode aan groenten (voorjaar 2021) gaf Alice
 Zaslvasky haar visitekaartje af, en wat voor een! Het
 plezier spatte er van af en dat is nou precies waar het
 allemaal om draait in haar keuken. In Het plezier van
 écht goed koken laat Alice je zien hoe je elke dag, of het
 nou een hectische werkdag of een luie zaterdag is, met
 (basis)kennis en ervaring en het toepassen van de juiste
 technieken, geweldig eten op tafel kunt zetten.
 In zes originele hoofstukken, van ‘uit de losse pols’,
 ‘ontspannen weekendkoken’ tot en met ‘make-over
 van restjes’ en ‘serieus zalige zoetigheden’ heb je een
 masterclass in handen om niet alleen het plezier achter
 het fornuis te ervaren maar ook om je kennis omtrent
 smaakcombinaties en technieken te verbeteren. Daarnaast
 krijg je ook nog allerhande tips & trucs en
 bonusrecepten mee.
 Maak in een handomdraai een venkel & citrussalade
 met een rokerige dressing van lenteui en krijg meteen
 de tip mee hoe je deze salade in een winterse variant
 op tafel kunt zetten. Of serveer een Indiase curry
 van aardappel en palak (spinazie) en krijg tijdens het
 bereiden de short cuts en mogelijke toevoegingen mee
 om de maaltijd te verrijken. Met Het plezier van écht
 goed koken geeft Alice Zaslavsky wederom een spektakelstuk
 af.
                                
Beschrijving
                                    Alice Zaslvasky: de nieuwe sensatie in kookboekenland
 Met Een ode aan groenten (voorjaar 2021) gaf Alice
 Zaslvasky haar visitekaartje af, en wat voor een! Het
 plezier spatte er van af en dat is nou precies waar het
 allemaal om draait in haar keuken. In Het plezier van
 écht goed koken laat Alice je zien hoe je elke dag, of het
 nou een hectische werkdag of een luie zaterdag is, met
 (basis)kennis en ervaring en het toepassen van de juiste
 technieken, geweldig eten op tafel kunt zetten.
 In zes originele hoofstukken, van ‘uit de losse pols’,
 ‘ontspannen weekendkoken’ tot en met ‘make-over
 van restjes’ en ‘serieus zalige zoetigheden’ heb je een
 masterclass in handen om niet alleen het plezier achter
 het fornuis te ervaren maar ook om je kennis omtrent
 smaakcombinaties en technieken te verbeteren. Daarnaast
 krijg je ook nog allerhande tips & trucs en
 bonusrecepten mee.
 Maak in een handomdraai een venkel & citrussalade
 met een rokerige dressing van lenteui en krijg meteen
 de tip mee hoe je deze salade in een winterse variant
 op tafel kunt zetten. Of serveer een Indiase curry
 van aardappel en palak (spinazie) en krijg tijdens het
 bereiden de short cuts en mogelijke toevoegingen mee
 om de maaltijd te verrijken. Met Het plezier van écht
 goed koken geeft Alice Zaslavsky wederom een spektakelstuk
 af.
                                
Details
| EAN : | 9789461432841 | 
| Uitgever : | Good Cook Publishing | 
| Publicatie datum : | 10-01-2023 | 
| Uitvoering : | Hardback | 
| Taal/Talen : | Nederlands | 
| Hoogte : | 268 mm | 
| Breedte : | 212 mm | 
| Dikte : | 36 mm | 
| Gewicht : | 1422 gr | 
| Status : | Bestelbaar | 
| Aantal pagina's : | 320 | 
| Keywords : | gerechten |