Herbas

kruiden, recht uit de natuur op je bord

EAN:  9789401468879
Publicatiedatum:   23-02-2021
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  184

  Bestelbaar

  • Eenvoudige gerechten met een overvloed aan kruiden en eetbare bloemen
  • Met degelijke achtergrondkennis bij de planten
  • Met gastrecepten van bevriende topchefs en passende schilderijen van Arne Quinze

David Van Steenkiste kweekt verschillende vaak onbekende kruiden en eetbare bloemen, maar hij trekt ook nog regelmatig de vrije natuur in om ze zelf te plukken. Heel wat Belgische en Nederlandse chefs zijn bij hem kind aan huis, want kruiden en bloemen worden steeds populairder op het bord en in cocktails. In Herbas worden de kruiden op een originele manier in hartige en zoete gerechten verwerkt.

Chefs Hendrik Dierendonck, Sofie Dumont, Nick Coppens, Ran Van Ongevalle, Bert Castermans, Ruige Vermeire en Gaël Byl leverden met plezier enkele gastrecepten.

    EAN: 9789401468879
    Auteur: 
    Uitgever: Uitgeverij Lannoo-Uitgeverij Lannoo
    Publicatiedatum:   23-02-2021
    Formaat: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 205 mm
    Breedte: 250 mm
    Dikte: 23 mm
    Gewicht: 837 gr
    Voorraad:  Bestelbaar
    Aantal bladzijden: 184