De praktijkbrouwer

Gilbert Baetslé


Nederlands | 11-12-2019 | 310 pagina's

9789401466707

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 49,99

 Voorraad in de winkel
   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Let op: enkel afhalen in de winkel mogelijk!

   Betaling kan online of in de winkel




Tekst achterflap

Dit boek is een onmisbare bevattelijke leidraad voor al wie geïnteresseerd is, of direct of indirect betrokken is bij de technologie van het bierbrouwen: de bedrijfsleider, de ingenieur, de operator, de laborant, de man op de vloer en niet in het minst de hobbybrouwer.

Geen receptuur voor bieren op maat en smaak, geen vlucht in de doolhof van biochemische pathways waartoe de bierbrouwerij zich zo goed leent, maar een onderbouwde analyse en synthese om elke handeling, elk stadium beter te begrijpen en bij te dragen aan de kwaliteit van het product.

Beschrijving

Dit boek is een onmisbare bevattelijke leidraad voor al wie geïnteresseerd is, of direct of indirect betrokken is bij de technologie van het bierbrouwen: de bedrijfsleider, de ingenieur, de operator, de laborant, de man op de vloer en niet in het minst de hobbybrouwer.

Geen receptuur voor bieren op maat en smaak, geen vlucht in de doolhof van biochemische pathways waartoe de bierbrouwerij zich zo goed leent, maar een onderbouwde analyse en synthese om elke handeling, elk stadium beter te begrijpen en bij te dragen aan de kwaliteit van het product.

Details

EAN :9789401466707
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Lannoo
Publicatie datum :  11-12-2019
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Status :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Aantal pagina's :310