De praktijkbrouwer
Gilbert Baetslé
Nederlands | 11-12-2019 | 310 pagina's
9789401466707
Paperback / softback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 49,99
Let op: enkel afhalen in de winkel mogelijk!
Betaling kan online of in de winkel
Tekst achterflap
Dit boek is een onmisbare bevattelijke leidraad voor al wie geïnteresseerd is, of direct of indirect betrokken is bij de technologie van het bierbrouwen: de bedrijfsleider, de ingenieur, de operator, de laborant, de man op de vloer en niet in het minst de hobbybrouwer.
Geen receptuur voor bieren op maat en smaak, geen vlucht in de doolhof van biochemische pathways waartoe de bierbrouwerij zich zo goed leent, maar een onderbouwde analyse en synthese om elke handeling, elk stadium beter te begrijpen en bij te dragen aan de kwaliteit van het product.
Beschrijving
Dit boek is een onmisbare bevattelijke leidraad voor al wie geïnteresseerd is, of direct of indirect betrokken is bij de technologie van het bierbrouwen: de bedrijfsleider, de ingenieur, de operator, de laborant, de man op de vloer en niet in het minst de hobbybrouwer.
Geen receptuur voor bieren op maat en smaak, geen vlucht in de doolhof van biochemische pathways waartoe de bierbrouwerij zich zo goed leent, maar een onderbouwde analyse en synthese om elke handeling, elk stadium beter te begrijpen en bij te dragen aan de kwaliteit van het product.
Details
EAN : | 9789401466707 |
Uitgever : | Uitgeverij Lannoo |
Publicatie datum : | 11-12-2019 |
Uitvoering : | Paperback / softback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Status : | POD (Beschikbaar als print-on-demand.) |
Aantal pagina's : | 310 |