EAN:  9789400511224
Publicatiedatum:   09-07-2019
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  491

  Bestelbaar

Tasio Ortiz de Zárate is een briljante archeoloog die twintig jaar geleden werd veroordeeld voor een reeks bizarre moorden in het rustige stadje Vitoria. Hij staat op het punt voor het eerst de gevangenis te verlaten, als de misdaden weer beginnen: in de kathedraal van Vitoria wordt een jong stelletje gevonden: naakt en om het leven gekomen door bijensteken in hun keel. Niet veel later wordt in de Casa del Cordón, een bekend middeleeuws gebouw in de stad, een ander koppel vermoord.

De jonge inspecteur en profiler Unai López de Ayala – beter bekend als Kraken – wil niets liever dan meer moorden voorkomen, maar een recente tragedie in zijn eigen leven maakt het hem moeilijk om deze zaak te behandelen als alle andere. Zijn onorthodoxe werkmethode wekt bovendien ergernis bij zijn baas. De tijd begint te dringen en de dreiging wordt alsmaar sterker: wie volgt?

Spanning, mysterie, cultuur, geschiedenis en veel sfeer: een aanrader voor alle Zafón liefhebbers die ook van thrillers houden.

  EAN: 9789400511224
  Auteur: 
  Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
  Vertaler:  Elvira Veenings
  Publicatiedatum:   09-07-2019
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 150 mm
  Breedte: 225 mm
  Dikte: 41 mm
  Gewicht: 715 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 491
  Reeks:   De witte stad
  Trefwoorden:   geschiedenis;inspecteur;moorden;profiler;spanje;thriller;vriendengroep;López de Ayala Unai;Detectives;Romans