€ 34,99
Nog niet beschikbaar, beschikbaar op 01/09/2025
Let op: enkel afhalen in de winkel mogelijk!
Betaling kan online of in de winkel
Tekst achterflap
Dit is hét standaardwerk voor de Nieuwe Wildkeuken. De oprichters van De Predetariër,
de bekendste wildhandel van Nederland, delen al hun kennis en ervaring in 125 toprecepten.
Van ree-roti en loempia’s van wild zwijn tot rendang van hert en de beroemde reerug tataki:
dit boek bewijst hoe veelzijdig en toegankelijk wild kan zijn. Bladzijden vol inspiratie voor zowel
de beginnende thuiskok als de ervaren chef. Prachtige foto’s en duidelijke instructies maken
het koken van klassieke stoofgerechten en frisse, moderne maaltijden tot een waar feest!
Beschrijving
Dit is hét standaardwerk voor de Nieuwe Wildkeuken. De oprichters van De Predetariër,
de bekendste wildhandel van Nederland, delen al hun kennis en ervaring in 125 toprecepten.
Van ree-roti en loempia’s van wild zwijn tot rendang van hert en de beroemde reerug tataki:
dit boek bewijst hoe veelzijdig en toegankelijk wild kan zijn. Bladzijden vol inspiratie voor zowel
de beginnende thuiskok als de ervaren chef. Prachtige foto’s en duidelijke instructies maken
het koken van klassieke stoofgerechten en frisse, moderne maaltijden tot een waar feest!
Details
EAN : | 9789090397542 |
Uitgever : | NBC - Uitgeverij De Predetariër |
Publicatie datum : | 01-09-2025 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Status : | Nog niet beschikbaar |
Aantal pagina's : | 296 |
Keywords : | eend;gans;hert;kerst;koken;predetarier;ree;wild;wild zwijn |