De Nieuwe Wildkeuken

De Predetariër


Nederlands | 01-09-2025 | 296 pagina's

9789090397542

Hardback


€ 34,99

 Voorraad in de winkel

   Let op: enkel afhalen in de winkel mogelijk!

   Betaling kan online of in de winkel




Tekst achterflap

Dit is hét standaardwerk voor de Nieuwe Wildkeuken. De oprichters van De Predetariër,
de bekendste wildhandel van Nederland, delen al hun kennis en ervaring in 125 toprecepten.
Van ree-roti en loempia’s van wild zwijn tot rendang van hert en de beroemde reerug tataki:
dit boek bewijst hoe veelzijdig en toegankelijk wild kan zijn. Bladzijden vol inspiratie voor zowel
de beginnende thuiskok als de ervaren chef. Prachtige foto’s en duidelijke instructies maken
het koken van klassieke stoofgerechten en frisse, moderne maaltijden tot een waar feest!

Beschrijving

Dit is hét standaardwerk voor de Nieuwe Wildkeuken. De oprichters van De Predetariër,
de bekendste wildhandel van Nederland, delen al hun kennis en ervaring in 125 toprecepten.
Van ree-roti en loempia’s van wild zwijn tot rendang van hert en de beroemde reerug tataki:
dit boek bewijst hoe veelzijdig en toegankelijk wild kan zijn. Bladzijden vol inspiratie voor zowel
de beginnende thuiskok als de ervaren chef. Prachtige foto’s en duidelijke instructies maken
het koken van klassieke stoofgerechten en frisse, moderne maaltijden tot een waar feest!

Details

EAN :9789090397542
Auteur: 
Uitgever :NBC - Uitgeverij De Predetariër
Publicatie datum :  01-09-2025
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Status :Nog niet beschikbaar
Aantal pagina's :296
Keywords :  eend;gans;hert;kerst;koken;predetarier;ree;wild;wild zwijn