De beste seks heb je na je 50ste

...maar daar moet je wel wat voor doen

EAN:  9789083186696
Publicatiedatum:   25-10-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  195

  Bestelbaar

Dokter Rob Schipper van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch geeft in 'De beste seks heb je na je 50ste' seksuele voorlichting voor mensen op latere leeftijd.

Dokter Rob Schipper merkt in zijn praktijk dat kennis over seks bij veel ouderen ontbreekt. Daarom schreef hij 'De beste seks heb je na je 50ste': een voorlichtingsboek over seks op latere leeftijd, waarin hij uitlegt hoe er vroeger over seks werd gedacht, wat seks met je lichaam en geest doet, en hoe je om kunt gaan met de fysieke ongemakken die horen bij het ouder worden.

Wist u dat seks de kans op hart- en vaatziekten, incontinentie en dementie verlaagt? En het is nog goed voor je relatie ook. Maar wat betekent chemotherapie voor je seksleven? En wat als je ‘m niet meer omhoog krijgt? Dokter Schipper bespreekt deze en andere onderwerpen vanuit zijn jarenlange ervaring aan de operatietafel en met waargebeurde voorbeelden uit zijn spreekkamer.

In 'De beste seks heb je na je 50ste' staat serieuze informatie over seks na je vijftigste, maar het is ook met een knipoog geschreven. Want seks is niet alleen iets voor jonge mensen; ook na je vijftigste kan je van seks genieten. Sterker nog: de beste seks heb je pas ná je vijftigste… maar daar moet je wel wat voor doen!

  EAN: 9789083186696
  Auteur: 
  Uitgever: De Vrije Uitgevers
  Publicatiedatum:   25-10-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 199 mm
  Breedte: 141 mm
  Dikte: 16 mm
  Gewicht: 294 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 195
  Trefwoorden:   liefde;ouderdom;seks;seksuele voorlichting