EAN:  9789083155395
Publicatiedatum:   25-10-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  264

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

Deze (digitale) uitgave richt zich op aanleg van tuinen tot circa 1.000 m², waar calculatiegegevens onder de aandacht worden gebracht
via normstelling met daarbij de desbetreffende kosteninformatie.

Voor bestelling van het online product, stuur een e-mail naar bouwkosten@igg.nl of bezoek onze webshop shop.bouwkosten.nl**

Het onderdeel Kosten aanleg kleinschalig groen richt zich op de aanleg van tuinen met een oppervlakte tot circa 1.000 m², waar calculatiegegevens onder de aandacht worden gebracht in de vorm van normstelling met daarbij de desbetreffende kosteninformatie. De data is naadloos te gebruiken in combinatie met de online calculatiesoftware op www.gwwkosten.nl waarmee u snel calculaties en offertes kunt maken.

Dit boek behoort bij een online-abonnement en is een unieke uitgave in de branche, onder andere tot stand gekomen door in formatiebronnen uit de praktijk. Er worden niet alleen specifieke hovenierswerkzaamheden behandeld zoals grondwerk, planten en gazonaanleg, maar ook onderwerpen als verhardingen, riolering en drainage. Kortom, een dwarsdoorsnede uit de dagelijkse praktijk van de hovenier. Met deze informatie is het mogelijk gedetailleerde calculaties/ramingen van tuinen te maken op kostprijsniveau. Gedetailleerde gegevens zijn van groot belang om een juist en volledig kostenoverzicht te verkrijgen, die bovendien een juiste werkplanning mogelijk maakt. Met deze gegevens kunt u aangeboden prijzen ook toetsen en bovendien kan men alternatieven snel met elkaar vergelijken. Jaarlijks worden de prijzen geactualiseerd en wordt de informatie uitgebreid met nieuwe gegevens uit de markt. De redactie houdt zich dan ook aanbevolen voor gegevens die door de branche te gebruiken zijn.

Kosten aanleg kleinschalig groen is met en zonder een online-abonnement op de calculatiesoftware op www.gwwkosten.nl te koop. Zie webshop.bouwkosten.nl voor meer informatie. Kosten aanleg kleinschalig groen richt zich op de aanleg van tuinen met een oppervlakte tot circa 1.000 m2, waar calculatiegegevens onder de aandacht worden gebracht in de vorm van normstelling met daarbij de desbetreffende kosteninformatie.

  EAN: 9789083155395
  Auteur: 
  Uitgever: Bouwkosten.nl B.V.
  Publicatiedatum:   25-10-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 297 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 13 mm
  Gewicht: 857 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 264