Stevia desserten- en bakboek
Sara Dejonghe-Louise Sarrazyn
Nederlands | 12-10-2015 | 150 pagina's
9789059274129
Paperback / softback
€ 19,95
Let op: enkel afhalen in de winkel mogelijk!
Betaling kan online of in de winkel
Tekst achterflap
Stevia of honingkruid wordt al eeuwenlang gebruikt in de Japanse en Braziliaanse keuken. Het bevat geen calorieën of koolhydraten en heeft een uitzonderlijke zoetkracht. Als zoetstof is het dus zeer geschikt om suiker te vervangen. Daarom presenteren diëtisten Sara Dejonghe en Louise Sarrazyn dit dessert- en bakboek voor wie graag geniet zonder suiker. Naast toetjes is er ook een aantal heerlijke recepten voor dranken en snoepgoed.
Beschrijving
Stevia of honingkruid wordt al eeuwenlang gebruikt in de Japanse en Braziliaanse keuken. Het bevat geen calorieën of koolhydraten en heeft een uitzonderlijke zoetkracht. Als zoetstof is het dus zeer geschikt om suiker te vervangen. Daarom presenteren diëtisten Sara Dejonghe en Louise Sarrazyn dit dessert- en bakboek voor wie graag geniet zonder suiker. Naast toetjes is er ook een aantal heerlijke recepten voor dranken en snoepgoed.
Details
EAN : | 9789059274129 |
Uitgever : | C. De Vries-Brouwers |
Publicatie datum : | 12-10-2015 |
Uitvoering : | Paperback / softback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Gewicht : | 600 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 150 |