Onze verloren harten


Nederlands | 11-10-2022 | 365 pages

9789056727222

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 24,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Een krachtige en hartverscheurende roman over de onbreekbare liefde tussen moeder en kind en over menselijkheid delen in donkere tijden.

Tekst achterflap

De twaalfjarige Bird Gardner woont bij zijn liefhebbende, maar gebroken vader. Diens leven wordt al tien jaar lang bepaald door wetten die zijn opgesteld om de ‘Amerikaanse cultuur’ te behouden, in de nasleep van jaren van economische instabiliteit en geweld. Vooral ouders en kinderen van Aziatische afkomst lopen gevaar om van elkaar gescheiden te worden. Bird kan zich zijn moeder nauwelijks herinneren en weet niet wat er met haar is gebeurd. Wanneer hij een mysterieuze brief met alleen een cryptische tekening ontvangt, gaat hij naar haar op zoek. Zijn zoektocht voert hem terug naar de vele volksverhalen die ze hem als kind heeft verteld, naar een ondergronds netwerk van bibliothecarissen, en uiteindelijk naar New York City, waar een nieuwe daad van verzet het begin kan zijn van de broodnodige verandering.

Details

EAN :9789056727222
Auteur: 
Uitgever :Bruna Uitgevers, A.W.
Vertaler : Anna Livestro
Publicatiedatum :  11-10-2022
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :140 mm
Dikte :31 mm
Gewicht :487 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :365
Trefwoorden :  familie;gemeenschap;identiteit;menselijkheid;racisme;zoektocht naar de moeder;kinderwereld (vertelperspectief);romans;utopische/dystopische literatuur;verenigde staten;censuur;verzet