Wat een baas

een eerlijk boek over zelfstandig ondernemerschap

EAN:  9789047015802
Publicatiedatum:   05-04-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  272

  Bestelbaar

Het boek ‘Wat een baas’ van Marthe Walter biedt je de broodnodige Eerste Hulp bij Zelfstandig Ondernemen. Belangrijke gebeurtenissen in ons leven markeren we doorgaans met een feestje of plechtigheid: een diploma-uitreiking, een bruiloft of een babyshower. Maar begin je een eigen bedrijf, dan zul je zelf de slingers moeten ophangen, en is het maar de vraag of er iemand op je feestje komt. En hoe je een baas wordt? Dat moet je zelf uitzoeken...
‘Wat een baas’ denkt met je mee vanaf het moment dat je jouw KVK-nummer in handen hebt en geeft je een realistisch beeld van de dingen die je kunt verwachten als je eigen baas wordt. Met eerlijke verhalen van bekende en onbekende ondernemers zoals Zarayda Groenhart, Kevin de Randamie, Sanne van Paassen, Arjan Vergeer en nog vele anderen.
‘Wat een baas’ helpt je om te doen wat je écht leuk vindt, je waarde te bepalen, groots te dromen, op je bek te gaan en weer op te staan, je klanten op te voeden en vooral: jouw eigen beste baas te worden.

‘Wat een baas’ voorziet je van concrete handvatten, treffende theoretische onderbouwing én de belangrijkste lessen van de ondernemers die je voor gingen. Je leest niet alleen wat je te wachten staat, maar ook hoe je daarmee om kunt gaan.

  EAN: 9789047015802
  Auteur: 
  Uitgever: Atlas-Contact
  Publicatiedatum:   05-04-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 138 mm
  Breedte: 212 mm
  Dikte: 25 mm
  Gewicht: 370 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 272
  Trefwoorden:   Ondernemen