Vis & schaaldieren, Myllimäki

Tommy Myllymäki


Nederlands | 13-09-2021 | 184 pagina's

9789036636568

Hardback


€ 14,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Let op: enkel afhalen in de winkel mogelijk!

   Betaling kan online of in de winkel




Tekst achterflap

Dit boek bevat zo'n 80 recepten van Tommy Myllymäki. Hij maakt ze zowel thuis als in zijn restaurants, met ingrediënten die je doorgaans gewoon in de supermarkt kunt krijgen. In het boek vind je verschillende recepten met eenvoudige, alledaagse vissoorten, zoals in room gebakken koolvis met tomatenvinaigrette en zalm met prei en rodewijnsaus. Je vindt ook recepten met wat meer exclusieve ingrediënten, zoals gepocheerde tarbot met viseitjes in wittewijnsaus en oesters met ponzu en sesamolie. Sommige gerechten hebben smaakcombinaties die je zelf misschien niet had bedacht en die voor wat meer variatie zorgen bij het koken thuis, terwijl andere echte klassiekers zijn.

Beschrijving

Dit boek bevat zo'n 80 recepten van Tommy Myllymäki. Hij maakt ze zowel thuis als in zijn restaurants, met ingrediënten die je doorgaans gewoon in de supermarkt kunt krijgen. In het boek vind je verschillende recepten met eenvoudige, alledaagse vissoorten, zoals in room gebakken koolvis met tomatenvinaigrette en zalm met prei en rodewijnsaus. Je vindt ook recepten met wat meer exclusieve ingrediënten, zoals gepocheerde tarbot met viseitjes in wittewijnsaus en oesters met ponzu en sesamolie. Sommige gerechten hebben smaakcombinaties die je zelf misschien niet had bedacht en die voor wat meer variatie zorgen bij het koken thuis, terwijl andere echte klassiekers zijn.

Details

EAN :9789036636568
Auteur: 
Uitgever :Rebo Publishers
Publicatie datum :  13-09-2021
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :248 mm
Breedte :198 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :738 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :184
Reeks :  Myllymäki
Keywords :  myllymaki;schaaldieren;vis