Vis & schaaldieren, Myllimäki
Tommy Myllymäki
Nederlands | 13-09-2021 | 184 pagina's
9789036636568
Hardback
€ 14,99
Let op: enkel afhalen in de winkel mogelijk!
Betaling kan online of in de winkel
Tekst achterflap
Dit boek bevat zo'n 80 recepten van Tommy Myllymäki. Hij maakt ze zowel thuis als in zijn restaurants, met ingrediënten die je doorgaans gewoon in de supermarkt kunt krijgen. In het boek vind je verschillende recepten met eenvoudige, alledaagse vissoorten, zoals in room gebakken koolvis met tomatenvinaigrette en zalm met prei en rodewijnsaus. Je vindt ook recepten met wat meer exclusieve ingrediënten, zoals gepocheerde tarbot met viseitjes in wittewijnsaus en oesters met ponzu en sesamolie. Sommige gerechten hebben smaakcombinaties die je zelf misschien niet had bedacht en die voor wat meer variatie zorgen bij het koken thuis, terwijl andere echte klassiekers zijn.
Beschrijving
Dit boek bevat zo'n 80 recepten van Tommy Myllymäki. Hij maakt ze zowel thuis als in zijn restaurants, met ingrediënten die je doorgaans gewoon in de supermarkt kunt krijgen. In het boek vind je verschillende recepten met eenvoudige, alledaagse vissoorten, zoals in room gebakken koolvis met tomatenvinaigrette en zalm met prei en rodewijnsaus. Je vindt ook recepten met wat meer exclusieve ingrediënten, zoals gepocheerde tarbot met viseitjes in wittewijnsaus en oesters met ponzu en sesamolie. Sommige gerechten hebben smaakcombinaties die je zelf misschien niet had bedacht en die voor wat meer variatie zorgen bij het koken thuis, terwijl andere echte klassiekers zijn.
Details
EAN : | 9789036636568 |
Uitgever : | Rebo Publishers |
Publicatie datum : | 13-09-2021 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 248 mm |
Breedte : | 198 mm |
Dikte : | 22 mm |
Gewicht : | 738 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 184 |
Reeks : | Myllymäki |
Keywords : | myllymaki;schaaldieren;vis |