Het idee om een aantal van zijn vegetarische recepten te bundelen sluimerde al langer bij Dagelijkse kost-chef Jeroen Meus. Groenten hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in zijn leven. Zo leerde zijn West-Vlaamse bompa hem asperges steken, en met zijn broers zat hij urenlang boontjes te doppen aan de keukentafel of kilo’s tomaten te roerzeven. Het geluid van de vermoeide passe-vite na urenlang draaien staat in zijn geheugen gegrift.
Voor Groentekost selecteerde Jeroen zijn favoriete recepten en bedacht hij ook een aantal gloednieuwe bereidingen.
EAN : | 9789022339305 |
Uitgever : | Standaard Uitgeverij |
Publicatiedatum : | 26-10-2022 |
Formaat : | Hardback |
Taal : | Nederlands |
Hoogte : | 258 mm |
Breedte : | 183 mm |
Dikte : | 24 mm |
Gewicht : | 1084 gr |
Voorraad : | Bestelbaar |
Aantal bladzijden : | 272 |
Trefwoorden : | vegetarische gerechten;dagelijkse kost (televisieprogramma) |