EAN:  9789021471099
Publicatiedatum:   16-12-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  352

  Bestelbaar

BEKEND VAN TIKTOK
Eros is de mooiste man die ik ooit heb gezien. Toch jammer dat hij me wil vermoorden.

Eros is de zoon en rechterhand van Aphrodite. Hij lost al haar vuile klusjes op, zonder zich ooit schuldig te voelen over wat hij doet. De nieuwste gruwelijke klus die hij krijgt opgedragen: hij moet Psyche, de dochter van Demeter, uit de weg ruimen.

Wanneer het erop aankomt, krabbelt Eros voor het eerst in zijn leven terug. Hij weet niet waarom, maar hij wil Psyche beschermen. Wat hij wél weet, is dat Aphrodite dat nooit zal accepteren.

Eros ziet maar één oplossing om het leven van Psyche te redden: met haar trouwen. Zo zijn ze allebei in ieder geval eventjes beschermd tegen de dodelijke intriges van Olympus. Psyche neemt zich voor om Eros het leven zuur te maken totdat ze uit deze chaos bevrijd is. Maar de grenzen tussen goed en slecht en vijand en vriend vervagen, tot Psyche beseft dat ze haar hart alsnog aan het kwijtraken is.

Fatale beloftes is het tweede deel van de serie Dark Olympus, die superpopulair is op Tiktok. Alle delen zijn los van elkaar te lezen. Het eerste deel heet Neon goden en is een steamy hervertelling van de mythe van Persephone en Hades.

  EAN: 9789021471099
  Auteur: 
  Uitgever: Singel Uitgeverijen
  Vertaler:  Miebeth van Horn
  Publicatiedatum:   16-12-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 137 mm
  Dikte: 24 mm
  Gewicht: 376 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 352
  Reeks:   Dark olympus
  Trefwoorden:   Romantische literatuur;Romans