Hoe je een brood laat rijzen en verliefd wordt op zuurdesem


Nederlands | 15-06-2020 | 112 pages

9789492938350

Paperback / softback


€ 17,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar




Korte beschrijving/Annotatie

Zuurdesembrood bakken moeilijk? Niet met dit boek! Stapsgewijze aanwijzingen om zelf thuis de meest heerlijke broden te bakken.

Tekst achterflap

Een nieuwe generatie ontdekt de stevige textuur en rijke smaak van echt zuurdesembrood. Je hoeft geen deskundige bakker te zijn om thuis je eigen zuurdesem te maken, maar wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt, en je wilt uitbreiden, zal het boek je vertellen in welke lames, bannetons, borstels en stenen je moet investeren. Het boek maakt de belangrijkste technieken van traditioneel bakken gemakkelijk te begrijpen, met stapsgewijze foto instructies en een eenvoudig overzicht van de magische processen die wilde gisten veranderen in een levende bakkerstarter en een kom met bloem in een gloeiend knapperig brood.

Beschrijving

Een nieuwe generatie ontdekt de stevige textuur en rijke smaak van echt zuurdesembrood. Je hoeft geen deskundige bakker te zijn om thuis je eigen zuurdesem te maken, maar wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt, en je wilt uitbreiden, zal het boek je vertellen in welke lames, bannetons, borstels en stenen je moet investeren. Het boek maakt de belangrijkste technieken van traditioneel bakken gemakkelijk te begrijpen, met stapsgewijze foto instructies en een eenvoudig overzicht van de magische processen die wilde gisten veranderen in een levende bakkerstarter en een kom met bloem in een gloeiend knapperig brood.

Slogan/Promotie

Een nieuwe generatie ontdekt de stevige textuur en rijke smaak van echt zuurdesembrood. Je hoeft geen deskundige bakker te zijn om thuis je eigen zuurdesem te maken, maar wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt, en je wilt uitbreiden, zal het boek je vertellen in welke lames, bannetons, borstels en stenen je moet investeren. Het boek maakt de belangrijkste
technieken van traditioneel bakken gemakkelijk te begrijpen, met stapsgewijze foto instructies en een eenvoudig overzicht van de magische processen die wilde gisten veranderen in een levende bakkerstarter en een kom met bloem in een gloeiend knapperig brood.

Details

EAN :9789492938350
Auteur: 
Uitgever :BIS Publishers BV
Publicatiedatum :  15-06-2020
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :211 mm
Breedte :165 mm
Dikte :15 mm
Gewicht :313 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :112