Continuous Learning

een publicatie in de Continuous Everything reeks

EAN:  9789492618528
Publicatiedatum:   24-11-2021
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  136

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

Continuous Learning is een aanpak om grip te krijgen op de competenties die nodig zijn om de strategie van uw organisatie te realiseren.

Continuous Learning biedt Human Resource Management hiertoe een aanpak die stap voor stap de organisatiebehoeften competenties verkent en deze behoeften omzet in competentieprofielen. Een competentieprofiel is hierbij gedefinieerd als de set van kennis, kunde en gedrag op een bepaald Bloom level die een bepaald resultaat oplevert.

Competentieprofielen worden vervolgens samengevoegd in rollen die op hun beurt functies vormen. Op deze wijze wordt een Agile functiehuis verkregen.

Dit boek is een publicatie in de Continuous Everything reeks. De content bestaat uit de bespreking van het Continuous Learning model dat u helpt om stap voor stap een value chain strategie naar een persoonlijke roadmaps voor medewerkers te vertalen.

Tevens geeft dit boek aan hoe Continuous Learning in te richten in uw organisatie op basis van het paradigma van de verander-manager en architectuurprincipes en -modellen.

Met deze agile benadering van HRM heeft u een krachtig gereedschap in handen om de competenties op het gewenste niveau van uw organisatie te krijgen.

Dit boek geeft aan hoe Continuous Learning in te richten in uw organisatie op basis van het paradigma van de verander-manager en architectuurprincipes en -modellen.

Continuous Learning is een aanpak om grip te krijgen op de competenties die nodig zijn om de strategie van uw organisatie te realiseren.

Continuous Learning biedt HRM hiertoe een aanpak die stap voor stap de organisatiebehoeften competenties verkent en deze behoeften omzet in competentieprofielen. Een competentieprofiel is hierbij gedefinieerd als de set van kennis, kunde en gedrag op een bepaald Bloom level die een bepaald resultaat oplevert.

  EAN: 9789492618528
  Auteur: 
  Uitgever: De Vrije Uitgevers
  Publicatiedatum:   24-11-2021
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 206 mm
  Breedte: 290 mm
  Dikte: 9 mm
  Gewicht: 398 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 136
  Reeks:   Continous Everything
  Trefwoorden:   continuous testing testcases acceptatiecriteria